Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

Lessen

skilessenOnze eigen monitoren evenals de monitoren van de plaatselijke skischool verzorgen de ski- en  nowboardlessen voor zowel de kinderen als de volwassenen.
Onze ervaren lesgevers zijn BLOSO gebrevetteerd en/of pedagogisch geschoold.

Op alle bestemmingen met een “cool-kids”-logo zijn de lessen voor de kinderen t.e.m.11 jaar In de  kinderbasisprijs inbegrepen (20 uren/week)
Meer uitleg over onze “cool-kids”, “cool-teens” en de nieuwe “just-cool” arrangementen vindt u pagina XXX

Voor kinderen onder de 5 jaar organiseren we sneeuwgewenning waar het ook de betrachting is om je kleine spruit op het einde van de week met de andere kinderen de slalom te zien afwerken en zijn/haar medaille te behalen.
De reisleiding kan autonoom beslissen om de sneeuwgewenning ’s middags te plannen om op die manier een intensievere begeleiding van de allerkleinsten te garanderen.

De volwassenen kunnen kiezen tussen ski- of snowboardles (20u/week) of skibegeleiding (10u/week).

De lessen zijn er voor alle niveaus - beginners tot gevorderden – en zijn voorzien van aangepaste oefenstof betreffende de nieuwste ski- en snowboardtechnieken.

De skibegeleiding voor volwassenen daarentegen richt zich tot de gevorderde skiërs om in groep, samen met een ervaren skileraar-gids, het gebied te verkennen.
Er wordt geen onderricht gegeven zoals bij de skilessen, toch wordt uw techniek verbeterd door algemene en persoonlijke tips van de monitor.

De organisatie behoudt steeds het recht om aangekondigde lessen te annuleren als het aantal inschrijvingen te gering is. Uiteraard wordt in dat geval het reeds betaalde bedrag teruggestort.