Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

Opleidingen

ski snowboard lessenWil je je passie voor ski of snowboard verder uitbouwen?
Wil je als ski-of snowboardmonitor les geven?
Heb je interesse om ons monitorenteam te vervoegen?

Wij organiseren in samenwerking met skiclub ICEBREAK de volgende stages en opleidingen:

ALLROUNDSTAGE SKI OF SNOWBOARD: Alles komt aan bod: eigen techniek, korte en grote bochten, snelheid, controle, basishouding, buckels, parallell-en carvetechnieken, skiën of snowboarden op ijs en/of diepere sneeuw.

INTERNE MONITORENOPLEIDING SKI OF SNOWBOARD: Leden van de ski-en snowboardclub TRAVEL WHITE kunnen, los van de officiële opleidingen, deze monitorenopleiding volgen. Werken aan eigen techniek, gebruik van juiste terminologie, demo’s en opbouw van de volledige skischool.

TECHNISCHE STAGE SKI OF SNOWBOARD: Er wordt gewerkt op eigen techniek ter voorbereiding van de initiator toelatingsproef (BLOSO)
Basisvereiste om aan deze stage mee te doen: gecontroleerd skiën en snowboarden van korte en grote bochten. We werken o.a. verder aan basishouding, stuurfase, inclinatie/angulatie, carvetechnieken, “modern” skiën en snowboarden, …
Technische stage is 80% techniek en 20% slalom. Door bij het skiën gebruik te maken van kleine paaltjes kan men gecontroleerd zijn eigen techniek bijschaven. Op het einde van deze stage volgt er een gratis toelatingsproef (BLOSO).

SLALOMSTAGE SKI: Deze stage richt zich niet tot competitieskiërs maar tot recreanten die hun eigen techniek beheersen en controleren in de slalom. Slalomstage is 50% slalom, 30% reuzeslalom en 20% techniek.

OPLEIDING (BLOSO) INITIATOR – INSTRUCTOR SKI OF SNOWBOARD:
(vanaf 8 inschrijvingen per discipline en per opleidingsniveau)
Om deel te nemen aan de opleiding ski- of snowboard initiator dien je eerst te slagen in een toelatingsproef. Mogelijks extra overnachting, extra skipasdag en eigen vervoer. Info in het reisbureau te vragen.
Het cursusgeld dient afzonderlijk te worden overgeschreven op de rekening van VSSF en bedraagt € 290.
Alle info vind je op de website www.vssf.org. Rek. VSSF: 001-3827881-46.

De stages worden georganiseerd te:
Herfstvakantie te Neustift - skigebied Stubai
Kerstvakantie te Wörgl - skigebied Wilderkaiser
Paasvakantie te Pinzolo – skigebied Pinzolo/Madonna di Campiglio