Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

Ski & Snowboardclub

Wie ooit al meereisde met TRAVEL WHITE kan het bevestigen. We beschikken over een zeer ervaren, gemotiveerd en hecht team. Een ideale mix van ‘ervaren rotten’ en ‘jong geweld’ Ook het animatieteam en de kinderopvang is welbekend en wordt erg gewaardeerd. De club telt momenteel al meer dan 100 actieve lesgevers.
De ‘Ski-en snowboardclub TRAVEL WHITE’ is tevens één van de 13 erkende skiclubs in Vlaanderen (lid van de Vlaamse Ski- en Snowboardfederatie).
We mogen spreken van een unieke samenwerking tussen het reisbureau en de skiclub. Onze monitoren maken echt het verschil.
Als lid van het team worden jullie regelmatig op de hoogte gehouden van de verschillende reizen van TRAVEL WHITE en kunnen jullie een eventuele voorkeur meedelen inzake deelname aan een bepaalde reis

Permanente vorming door bijscholing wordt gestimuleerd. Op een indoorpiste werken we aan onze eigen techniek en dit in samenwerking met skiclub “ICEBREAK”

Ben je enthousiast en gemotiveerd om aan te sluiten bij onze ski- en snowboardclub, aarzel dan niet en geniet nog van bijkomende voordelen :