Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

Wie zijn we

Travel White Club ging in een vorig leven door onder de naam omnisportclub 2000poot. Bezielers van het eerste uur waren Alain Depoortere en Peter Van Haelter, twee overactieve liefhebbers van skiën en alles wat met wintersport te maken heeft. En wat begon met een enkel skireisje voor vrienden, groeide al snel uit tot een professionele organisatie met een eigen reisbureau, Travel Market, in het hartje van Melle.

Het succes van de club is vooral te danken aan de intussen meer dan 100 enthousiastelingen die zich jaarlijks voor of achter de schermen inzetten om honderden klanten de wintervakantie van hun leven te bezorgen: lesgevers, kinderoppas, animatieteam, secretariaat,...  Zowel voor, tijdens als na de trip verzetten ze massa's werk, met een chill en smooth verloop van de reizen tot gevolg.

Naast Peter en Alain van het reisbureau, is de dagelijkse coördinatie van de club in handen van Tom, Koen, Frank, Manu en David, die zich vooral bezig houden met communicatie, opleiding, teamverdeling en technische uitrusting.

Daarnaast zijn Jan en Olivier verantwoordelijk voor de animatieprogramma's en zorgen ze tevens voor een feilloze logistieke ondersteuning.

Zin om ook achter de schermen mee te helpen? Let us know!