Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

 
Italië - Madonna di Campiglio
Italië
Skigebied: Madonna di Campiglio
Hotel ****
Spinale Campiglio
ALGEMEEN
LIGGING
BEOORDELING
Blauwe skipistes Italië Madonna di Campiglio 60 km Rode skipistes Italië Madonna di Campiglio 68 km Zwarte skipistes Italië Madonna di Campiglio 22 km

Het hotel biedt kamers met uitzicht op de Brenta Dolomieten. De kamers van het Spinale hebben een traditionele inrichting in regionale stijl.

Shortski's kunnen online niet geboekt worden. Gelieve te mailen naar info@travelwhite.be

Prijzen
Voorbije reizen
PASEN 1 30/03/2024 - 07/04/2024
KINDEREN 3-5 JAAR € 690
6-11 JAAR € 1430
12-14 JAAR € 1490
VOLWASSENEN € 1750
Inbegrepen in prijs

Half pension                                                                   

Welkomstdrink

Avondanimatie

Fooien en taksen

Skimateriaal 6 dagen

Skipas 6 dagen Skiarea

Wellnesscenter

LIGGING
De skigebieden Pinzolo (op wandelafstand), Madonna di Campiglio, Marileva en Folgarida zijn sedert 2 jaar  verbonden en vormen het skigebied ‘SKIAREA CAMPIGLIO’.
Inclusief de prijs zit steeds een skipas 6 dagen PINZOLO. Tijdens de krokusvakantie en paasvakantie is de prijs inclusief een uitbreiding naar het groter gebied voor 3 dagen SKIAREA.  Je kan steeds een toeslag betalen naar 6 dagen Skiarea of een korting vragen voor 6 dagen Pinzolo (niet tijdens kerst en nieuwjaar). Tijdens de paasvakantie zit inclusief de prijs steeds een skipas 6 dagen skiarea!

FACILITEITEN
Het hotel biedt kamers met uitzicht op de Brenta Dolomieten. De kamers van het Spinale hebben een traditionele inrichting in regionale stijl. Ze zijn voorzien van een lcd-televisie met satellietkanalen, een minibar en gratis WiFi.

MAALTIJDEN
Het restaurant serveert klassieke Italiaanse gerechten en lokale specialiteiten uit Trentino. Alle ingrediënten worden in de omgeving geproduceerd.

SPORT en ONTSPANNING
Het wellnesscentrum Il Sale Della Vita beschikt over een groot binnenzwembad met hydromassage. Er is ook een ontspanningsruimte. U kunt sporten in de fitnessruimte, of uzelf trakteren op een massage of schoonheidsbehandeling. Voor kinderen is er een miniclub, waar een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten wordt aangeboden.

SKIGEBIED
Vanuit de lift ‘spinale’ (net naast het Hotel) kan je de ganse SKIAREA CAMPIGLIO (150 km skipistes)bereiken.
U hebt dus de mogelijkheid om te skiën in de gebieden Pinzolo, Madonna di Campiglio, Folgarida en Marileva .

In Italië geldt er nu een toeristentaks. Deze dient rechtstreeks in het hotel te worden betaald (zou rond 1 euro/dag/volwassene bedragen).