Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

 
Italië - Pinzolo
Italië
Skigebied: Pinzolo
Hotel ***
Alpina
ALGEMEEN
LIGGING
BEOORDELING
Blauwe skipistes Italië Pinzolo 60 km Rode skipistes Italië Pinzolo 68 km Zwarte skipistes Italië Pinzolo 22 km

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum van Pinzolo. U wordt er door de familie Collini ontvangen met de nodige traditionele gastvrijheid.

Shortski's kunnen online niet geboekt worden. Gelieve te mailen naar info@travelwhite.be

Prijzen
Voorbije reizen
KERST 23/12/2023 - 29/12/2023
KINDEREN 3-7 JAAR € 460
8-11 JAAR € 790
12-14 JAAR € 890
VOLWASSENEN € 1100
KROKUS 10/02/2024 - 18/02/2024
KINDEREN 3-7 JAAR € 490
8-11 JAAR € 750
12-14 JAAR € 860
VOLWASSENEN € 1015
Inbegrepen in prijs

Half pension bij Kerst,

Vol pension + drank aan tafel bij Krokus 

Welkomstdrink

Avondanimatie

Fooien en taksen

Skimateriaal (6 dagen)

Skipas 6 dagen Pinzolo 

Krokus: Coolteens, Ontbijt bij aankomst en Avondmaal bij vertrek

LIGGING
Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum van Pinzolo. U wordt er door de familie Collini ontvangen met de nodige traditionele gastvrijheid. De gastvrouw spreekt perfect Engels en zorgt samen met haar team voor het familiale karakter van het hotel. Het is ideaal gelegen om in alle rust te genieten. Het liftgebouw van Pinzolo bevindt zich op wandelafstand. De plaatselijke skibus naar Madonna di Campiglio vertrekt aan het hotel. De bestemming is te bereiken per wagen, bus of vliegtuig (vliegen op Bergamo). Vraag inlichtingen in het reisbureau Travel Market. Het hotel is vooral geschikt voor mensen die wat meer gesteld zijn op rust. Een uitbreiding naar onze ‘Cool Kids’-formule is echter steeds mogelijk.

FACILITEITEN
Dit hotel beschikt over 30 ruime kamers die allen voorzien zijn van een badkamer, telefoon en tv. Sommige beschikken over een balkon.

MAALTIJDEN
Het restaurant biedt ontbijtbuffet. ‘s Middags heb je de keuze tussen een lunchpakket of een kleine maaltijd. Je verliest zo een minimum aan tijd zodat je optimaal van de sneeuw kan genieten! ‘s Avonds is er een keuze uit verschillende menu’s. Bij dit hotel is er inclusief drank voorzien bij de lunch en het avondeten (1/2 liter water en 1/4 liter wijn, ook frisdrank). (Niet bij Kerst)

SPORT EN ONTSPANNING
Zwembad (in Spiazzo), ijsklimmen (Madonna di Campiglio). Nachtski mogelijk op de verlichte piste Canalone Miramonte te Madonna di Campiglio. Op deze piste wordt al 50 jaar de wereldcup slalom geskied. In Pinzolo zelf is er een speeltuin op wandelafstand van het hotel. Avondanimatie door Travel White skiteam.

SKIGEBIED
De skigebieden Pinzolo (op wandelafstand), Madonna di Campiglio, Marileva en Folgarida zijn sedert 3 jaar verbonden en vormen het skigebied ‘SKIAREA CAMPIGLIO’. Inclusief de prijs zit steeds een skipas 6 dagen PINZOLO. Je kan steeds een toeslag betalen naar 6 dagen Skiarea.Tijdens de paasvakantie zit inclusief de prijs steeds een skipas 6 dagen skiarea!

In Italië geldt er nu een toeristentaks. Deze dient rechtstreeks in het hotel te worden betaald (zou rond 1 euro/dag/volwassene bedragen).