Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

 
Italië - Pinzolo
Italië
Skigebied: Pinzolo
Appartementen ***
C.T.I.
ALGEMEEN
LIGGING
BEOORDELING
Blauwe skipistes Italië Pinzolo 60 km Rode skipistes Italië Pinzolo 68 km Zwarte skipistes Italië Pinzolo 22 km

De 2/4 of 4/6 appartementen zijn uitzonderlijk ruime woongelegenheden. Ze zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken, living met zetelbed, 1 of 2 slaapkamers, badkamer met bad of douche, TV.

Shortski's kunnen online niet geboekt worden. Gelieve te mailen naar info@travelwhite.be

Prijzen
Inbegrepen in prijs

Skidepot

Garage/parking

Taksen water/elektriciteit

Eindschoonmaak (behalve keuken)

handdoeken en lakens (1set/pp/week)

TV 

LIGGING
Gelegen in het centrum van Pinzolo (780 m), in het skigebied Dolomiti di Brenta op enkele kilometers van Madonna di Campiglio. Het plaatsje is een goedkoop alternatief voor het mondaine Madonna. Pinzolo is nu verbonden met Madonna di Campiglio. De pistes situeren zich tussen de 800 en 2580 meter en zijn sneeuwzeker tot begin mei. De vele sneeuwinstallaties zorgen voor goede sneeuwcondities. Indien gewenst kan je ‘s avonds gaan dineren in hotel Corona (300 m) tegen betaling van een supplement.

FACILITEITEN
De 2 tot 4 of 4 tot 6 appartementen zijn uitzonderlijke ruime woongelegenheden. Ze zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken, living met zetelbed, 1 of 2 slaapkamers, badkamer met bad of douche, TV. Inbegrepen zijn ook lakens en handdoeken, parking, forfait verbruik gas/elektriciteit en eindschoonmaak. Keukenschoonmaak is verplicht.

MAALTIJDEN
Indien gewenst kan je ‘s avonds gaan dineren in hotel Corona (300 m) tegen betaling van een supplement.

SPORT EN ONTSPANNING
Zwembad (in Spiazzo), ijsklimmen (Madonna di Campiglio). Nachtski mogelijk op de verlichte piste Canalone Miramonte te Madonna di Campiglio. Op deze piste wordt al 50 jaar de wereldcup slalom geskied. In Pinzolo zelf is er een speeltuin op wandelafstand van het hotel. Avondanimatie door Travel White skiteam.

In Italië geldt er nu een toeristentaks. Deze dient rechtstreeks in het hotel te worden betaald (zou rond 1 euro/dag/volwassene bedragen).