Lic A6217

Molenstraat 41 , 9070 Destelbergen

Tel.: 0498-162744

E-mail: info@travelwhite.be

 
Italië - Pinzolo
Italië
Skigebied: Pinzolo
Hotel ***
Fiocco de Neve
ALGEMEEN
LIGGING
BEOORDELING
Blauwe skipistes Italië Pinzolo 60 km Rode skipistes Italië Pinzolo 68 km Zwarte skipistes Italië Pinzolo 22 km

Marco is de eigenaar van dit zeer gezellig en familiaal hotel en doet er alles aan om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken.

Shortski's kunnen online niet geboekt worden. Gelieve te mailen naar info@travelwhite.be

Prijzen
Inbegrepen in prijs

Half pension

Welkomstdrink

Avondanimatie

Fooien en taksen

Skimateriaal 6 dagen

Skipas 6 dagen Pinzolo

LIGGING
Marco is de eigenaar van dit zeer gezellig en familiaal hotel en doet er alles aan om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Het driesterrenhotel ligt op wandelafstand van de skilift en is ongeveer 400 meter van het centrum van Pinzolo verwijderd. Madonna di Campiglio is met de bus of de wagen te bereiken in 20 minuten. Deze bestemming is te bereiken per wagen, bus of vliegtuig (vliegen op Bergamo). Vraag inlichtingen in het reisbureau Travel Market.

FACILITEITEN
Standaard kamers met douche, toilet, safe, haardroger en televisie. In het hotel kan je ook gebruik maken van de sauna.

MAALTIJDEN
Het zeer uitgebreid ontbijtbuffet en het meerkeuzemenu ‘s avonds worden met de grootste zorg en liefde bereid door chef-kok Matteo. Dit verblijf is op basis van half pension. Tevens mogelijkheid om een lunchpakket bij te bestellen.

SPORT EN ONTSPANNING
Zwembad (in Spiazzo), ijsklimmen (Madonna di Campiglio). Nachtski mogelijk op de verlichte piste Canalone Miramonte te Madonna di Campiglio. Op deze piste wordt al 50 jaar de wereldcup slalom geskied. In Pinzolo zelf is er een speeltuin op wandelafstand van het hotel. Avondanimatie door Travel White skiteam.

SKIGEBIED
De skigebieden Pinzolo (op wandelafstand), Madonna di Campiglio, Marileva en Folgarida zijn sedert 2 jaar verbonden en vormen het skigebied ‘SKIAREA CAMPIGLIO’. Inclusief de prijs zit steeds een skipas 6 dagen PINZOLO. Je kan steeds een toeslag betalen naar 6 dagen Skiarea. Tijdens de paasvakantie zit inclusief de prijs steeds een skipas 6 dagen skiarea!

In Italië geldt er nu een toeristentaks. Deze dient rechtstreeks in het hotel te worden betaald (zou rond 1 euro/dag/volwassene bedragen).